Aanbieding!

Zonder titel

 30,00

Artikelnummer: CO 1398.001

Dit abstracte werk van Johan van den Berg heeft geen titel meegekregen van de kunstenaar. Ook wij geven er geen naam aan en laten het graag aan de kijker over wat hij of zij in dit (zeefdruk)werk wenst te zien.

Het jarenlang ongebreideld verzamelen van kunst noopt ons om objecten te vervreemden om de collectie beheersbaar te houden. De bescheiden vraagprijs (exclusief verzendkosten) is gebaseerd op de oorspronkelijke verwervingskosten. Belangstellenden mogen ook bieden via het reactieformulier.

Afmetingen 13 × 18 cm
Afwerking

niet ingelijst / n.v.t.

Genootschap

Pulchri Studio

Grafiek

Samenstelling collectie

Signatuur

in potlood / inkt / verf, naam voluit, r.o., toelichtende tekst(en)

Stijl

Uitgever

n.v.t. / kunstenaar / onbekend

Vindplaats origineel

n.v.t. / onbekend

Berg, Johan van den

Johan van den Berg (naamvariant: Jan Fredericus van den Berg; signeerde soms slechts als Johan) werd op 14 juli 1939 in Den Haag geboren. Johan volgde een kunstzinnige opleiding aan de Vrije Academie van Beeldende Kunsten Psychopolis in Den Haag. Was daar een leerling van Kees Andrea en Nol Kroes en volgde daarnaast privé ook nog schilderlessen bij A. Slootweg. Werkte als schilder, tekenaar, graficus en dichter veelal non figuratief / abstract (tempera) en voornamelijk in Den Haag en An...

Klik hier voor de hele levensbeschrijving en al onze werken van Berg, Johan van den.

Heeft u een vraag of opmerking over 'Zonder titel'? Dan vernemen wij dat graag. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

    Terug naar vorige pagina